به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر زبردست پیش از ظهر چهارشنبه در جمع روسای بانکهای استان همدان با بیان اینکه در شرایط فعلی هیچ امیدی برای کشور در زمینه تامین مالی منابع وجود ندارد، گفت: مدیریت استان همدان باید اعتبار موردنیاز واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی را از طریق بانکها تامین کند.
رئیس اتاق بازرگانی استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر تامین اعتبار واحدهای تولیدی از طریق بانکها صورت میگیرد، گفت: چارهای جز تامین اعتبار مورد نیاز فعالان اقتصادی از طریق بانکها وجود ندارد.
زبردست با بیان اینکه مسائل تامین اعتبار مورد نیاز بانک ها از طریق اتاق بازرگانی ایران پیگیری شده است، گفت: با رکود اقتصادی مواجه هستیم و تامین اعتبار موردنیاز برای فعالان اقتصادی باید از طریق بانکها انجام شود.
رئیس اتاق بازرگانی استان همدان با اشاره به اینکه بانکها باید چرخه اقتصادی و تولیدی استان همدان را به حرکت درآورند، عنوان کرد: بانکها اختیاراتی در حد خود دارند اما می توانند برای حل مسائل و معضلات راه را نشان دهند.
زبردست با بیان اینکه فعالیت واحدهای تولیدی و اقتصادی در استان همدان بدون تامین اعتبار مورد نیاز آنها ممکن نیست، گفت: بخش اعظم مشکلات حوزه تولید و اقتصاد به مشکلات داخلی از جمله مسائل بانکی و بیمهای مربوط میشود که دولت باید با تعامل آنها را برطرف کند.
وی بااشاره به اینکه مسائل مربوط به بانکهای خصوصی در اتاق ایران در حال پیگیری است، گفت: بانکها باید مسائل و مشکلات را منتقل کنند تا راهکار لازم برای رفع آنها مدنظر قرار گیرد.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان همدان نیز با بیان اینکه بانک ملی استان همدان از عملیات بانکی زیان داشته است، گفت: سال گذشته ۱۹۴ میلیارد ریال از محل عملیات بانکی در استان همدان زیان داشتیم.
محمد طوماسی با بیان اینکه ۸۰ درصد منابع در استان همدان گران قیمت و مابقی ارزان قمت هستند، اظهار داشت: بانکهای استان همدان در پرداخت وام ازدواج با مبلغ قبلی مشکل داشتند که متاسفانه در حال حاضر ۳.۵ برابر افزایش داشته و باید منطقی پشت آن باشد.
طوماسی میزان منابع و مصارف استان همدان را به ترتیب ۷۴ هزار میلیارد ریال و ۶۴ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در حال حاضر معوقات بانکهای استان همدان نزدیک به هفت هزار میلیارد ریال است.
نظر شما